3-0 Groeien door medewerkers2023-02-22T11:10:44+01:00

Groeien door

nieuw talent aan te trekken,je medewerkers verder te ontwikkelen,je teams,je organisatie te transformeren!

Trek de juiste mensen aan door je waarden en authenticiteit uit te stralen via de nieuwste communicatie technieken.

Stimuleer je werknemers door levenslang bij te leren aan de hand van opleiding maar ook door te durven doen.

Sterke teams zetten sterke resultaten neer. Zorg voor vertrouwen, conflictbemiddeling, verantwoordelijkheidszin en betrokkenheid.

organisatie transformeren, coaching, begeleiding

Help je medewerkers te begrijpen met waar de organisatie nu staat en in de toekomst naartoe moet gaan.

Wil jij meer weten over persoonlijk leiderschap?

Leer om je leidingsstijl aan te passen naargelang de situatie en medewerker. Hoe kan je met afstandswerken je medewerkers betrokken houden? Wat is jouw leiderschapsstijl? Hoe verbeter je de dialoog met je team? Ontdek het antwoord op deze en nog vele andere vragen in deze webinar.

Onze trajecten

Zowel beginnende als ervaren leidinggevenden hebben nood aan verdieping van kennis en vaardigheden om hun teams in veranderende tijden richting te geven, te enthousiasmeren, te ondersteunen en wendbaar te maken. Samen met de klant ontwikkelden we trajecten op maat in functie van de behoeften van het team. Daarnaast hebben we een 3-tal bewezen programma’s:

In deze wereld van verandering zal het de manier zijn waarop medewerkers samenwerken in teams die het verschil zal maken. Samen met de klant onderzoeken we de mate van vertrouwen en conflictabsorptie, de betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin en maturiteit om een traject op maat voor te stellen richting optimale samenwerking. We hebben daarnaast een aantal programma’s die hun nu bewezen hebben in teams:

 • Growth Mindset voor Teams: voor teams die een groei mindset willen verankeren in de processen en gewoontes van de organisatie
 • Insights Team Ontwikkeling: om vertrouwen binnen teams te stimuleren door elkaar beter te leren kennen en feedback te leren geven
 • New Teams Programma: voor nieuwe teams die een goede basis willen leggen om samen effectiever te gaan samenwerken
 • High Performing Teams Programma: voor bestaande teams die meer richting zelfsturing willen evolueren of probleemteams waar spanningen de goede samenwerking verhindert

Als persoon verder gezond groeien door inzicht in jezelf leidt tot meer veerkracht en wendbaarheid en bijgevolg meer werkgeluk in deze veranderende tijden. We stellen een paar concrete programma’s voor:

 • Insights Persoonlijke Groei: meer inzicht krijgen in je eigen persoonlijkheid en hoe dit impact heeft op anderen leidt tot betere communicatie en samenwerking
 • Individuele Coaching: professionele ontwikkeling met betrekking tot groeicompetenties met behulp van een gecertificeerde coach

Iedereen binnen de organisatie betrokken maken bij nodige veranderingen of gewijzigde klantenverwachtingen. We werken samen met de klant in cocreatie een traject uit met zoveel mogelijk medewerkers. Nagaan waar het bedrijf wil voor staan met duidelijke richting en purpose, cultuur en waarden die alle medewerkers en klanten herkennen en verkondigen, heldere rollen en verantwoordelijkheden van elke medewerker.

 • Employer Branding: in de ‘War for Talent’ wil je opvallen zodat toekomstige werknemers vanzelf de weg naar je organisatie vinden.
 • Ambassadeursprogramma: activatieprogramma om ambassadeurs te creëren die trots om voor jouw organisatie te werken en dit overbrengen aan hun collega’s en klanten.
 • Verander Traject: transformatie-aanpak met directie en werkvloer over processen en structuren of emotionele onderstromen, over strategische visie of operationele manier van werken en dat met de klantenwaarde in het achterhoofd
 • Cultuur en Waarden: een activatieprogramma om alle medewerkers mee te krijgen in je cultuur en waarden.
 • Visie – Missie – Doelstellingen: ontwikkel je bedrijfsvisie en -missie en vertaal ze in een duidelijk strategisch plan met de juiste acties, prioriteiten en meetpunten.
 • Interim Management: breng tijdelijk extra competenties in je bedrijf om een veranderde situatie aan te pakken en je groei niet te verliezen.

Let’s chat: laat ons starten met een eerste vrijblijvende klankbordsessie

Wil je meer dan overleven, stel je dan de vraag:
Waar je vandaag staat met betrekking tot opkomende trends of uitdagingen?

Hoe trek jij nieuw talent aan in je organisatie, hoe kan je bestaande medewerkers laten groeien, hoe zorg je dat high-potentials zich optimaal kunnen ontplooien en hoe zorg je ervoor dat je teams optimaal samenwerken.

Vraag je je als zaakvoerder af of je organisatie klaar is voor de toekomst? Hoe je verder kan groeien? Laat ons dan mekaar eens aftoetsen in een vrijblijvende klankbordsessie en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

Laat je gegevens achter en we plannen iets in!

JDI heeft op een fantastische manier bijgedragen aan de ondersteuning en begeleiding van onze managers in een context van grote veranderingen. Het creatief inspelen op en mee bouwen aan ons verhaal, de enorme flexibiliteit om inhoudelijke en praktische oplossingen aan te reiken, de zin voor co-creatie en het enthousiasme van JDI hebben ons in dit gezamenlijk project het gevoel gegeven een echte “partner” te zijn en geen “gewone klant”.

Marleen Van Gompel
Verantwoordelijke development & learning performance management, Crelan

OGSM template, gratis tools ondernemers, templates, stappenplan Linkedin, werkbaarheidscheques, branding

Doe de gratis check van jouw bedrijf

Aan de hand van enkele doelgerichte vragen sta je stil bij verschillende aspecten van je onderneming of jezelf als ondernemer. Je ontvangt advies op maat dat je in staat stelt om zakelijk te groeien.

De emotionele kant van strategie

Werken aan de zachte kant van je zaak zorgt voor meer hard bedrijfsresultaat. Trends en de vier grote uitdagingen voor elke organisatie bieden inspiratie en tools voor groei.

258 pagina’s | 92 eigen illustraties | 21 inspirerende quotes

Laat je inspireren

Insights Discovery: via zelfkennis naar een duurzaam resultaat

Bedrijven bestaan alleen dankzij mensen. Ze zijn dan ook onze waardevolste assets. Insights Discovery helpt mensen via zelfkennis beter verbinding maken met andere en leidt zo tot meer en duurzamer resultaat. Betrokken, enthousiaste medewerkers geven je onderneming vleugels en met het Insights-model neemt je groei een absolute vlucht.

In 4 stappen naar een positieve feedbackcultuur

Feedback geven en krijgen is niet makkelijk en toch is het van cruciaal belang. Want zonder feedback, geen zelfsturende teams. En deze zijn net dé manier om te werken aan, in plaats van in, je organisatie.

De 7 boosters voor werkgeluk

Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

Titel

Ga naar de bovenkant