2-0 Groeien door strategie2023-02-24T11:57:12+01:00

Laat je organisatie groeien door

kennis,ervaring,een wendbare strategie!

Strategie, objectieven doelstellingen ontwikkelen

Durf te dromen. Vertaal je ambities en dromen in een inspirerende visie en duidelijke doelstellingen. Zet de juiste groeihefbomen in.

roapmap opstellen met kpi's

Werk een duidelijke strategie uit hoe je je dromen wil realiseren. Zorg voor een sterke en wendbare strategie.

klankbord, strategische sessies

Creëer de juiste werven die zorgen voor de juiste impact met de juiste effort. Omring je met de juiste mensen en expertise.

Een wendbare strategie geeft richting aan je organisatie, je klanten, je collega’s en je groei

Stel je strategie geregeld bij en betrek ook je collega’s hierin.
Als management bepaal je de missie, visie en strategieën voor de waarde die je aan je klanten wil geven. Vervolgens zet je doelstellingen uit. Betrek je medewerkers om die doelstellingen te vertalen naar hun eigen team en manier van werken. Zo creëer je niet alleen meer betrokkenheid in je organisatie maar je strategie zal ook meer wendbaar zijn en aangepast aan marktveranderingen.

Onze strategische diensten

Klanten en collega’s willen weten waar je voor staat. JDI is er als extern klankbord en maakt de baan vrij voor wat je wilt en waar je naartoe gaat. Je bedrijfsvisie vertalen naar concrete stappen is kinderspel met ons OGSM template.

Straal uit wie je wenst te zijn bij je doelpubliek. Zet the name, the fame, the claim & the game goed. Laat je branding connecteren en je positionering overtuigen. Stap 1 naar een winnend merk nu al zetten?

Maak je commerciële organisatie efficiënt met de integratie van sales, marketing en communicatie. Maak keuzes met de toekomst in het achterhoofd.

Even de weg kwijt of nood aan nieuwe ogen? Onze partners putten uit onze collectieve groeiresultaten bij meer dan 100 ondernemingen.

Digitalisering kan je groei versnellen. En dit zowel intern (betere samenwerking, inzichten uit data) als extern (online aanwezigheid, sociale media). Creëer een digitaal alter ego van je bedrijf en zorg dat je gevonden wordt. Ontdek hoe Artificiële Intelligentie of de Metaverse je bedrijf kunnen helpen groeien.

Let’s chat: laat ons starten met een eerste vrijblijvende klankbordsessie

Wil je meer dan overleven, stel je dan de vraag:
Waar je vandaag staat met betrekking tot opkomende trends of uitdagingen?

Hoe verandert de markt in jouw segment, wie zijn je nieuwe concurrenten, welke nieuwe businessmodellen, en stakeholders komen er aan?

Of kan je binnen 5 à 10 jaar nog geld verdienen met je huidige businessmodel, je huidige organisatie, de producten en/of diensten die je vandaag hebt?

Vraag je je als zaakvoerder af of je organisatie klaar is voor de toekomst? Hoe je verder kan groeien? Of je bedrijfsprocessen wel allemaal goed zitten? Laat ons dan kennismaken tijdens een vrijblijvende klankbordsessie en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

Laat je gegevens achter en we plannen iets in!

Van Oirschot

Johan Lybaert
VP Application Division Social Impact, Cegeka

OGSM template, gratis tools ondernemers, templates, stappenplan Linkedin, werkbaarheidscheques, branding

Doe de gratis check van jouw bedrijf

Aan de hand van enkele doelgerichte vragen sta je stil bij verschillende aspecten van je onderneming of jezelf als ondernemer. Je ontvangt advies op maat dat je in staat stelt om zakelijk te groeien.

In 4 stappen van

AS IS naar TO BE

Jouw visie op de toekomst is ontzettend belangrijk voor de realiteit van je onderneming. Dit boek toont hoe je die visie vormgeeft en vertaalt naar alle delen van je organisatie.

274 pagina’s | 77 eigen illustraties | 24 inspirerende quotes

Groeiboek Strategie JDI Neerijse

KMO portefeuille

Met de KMO-portefeuille ontvang je als ondernemer, financiële steun voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Concreet gaat het over opleiding en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld:

  • Onderzoek naar optimale digitaliseringstrajecten voor je onderneming

  • Opmaak of bijsturing van een strategisch plan

  • Uitwerken van een communicatieplan

  • Etc.

Laat je inspireren

Digitaliseren: een must als je wilt groeien

De absolute must voor elk bedrijf vandaag: anders zakendoen. En in de meeste gevallen wil dat zeggen: digitaliseren. Werken aan het digitale alter ego van je bedrijf. Want het traditionele bedrijf en de online versie ervan zijn twee [...]

Je businessplan aanpassen na corona? Een must!

Het waren rare weken: volledige stilstand voor sommigen, werken op halve kracht voor anderen. Enkelen vroegen dan weer het uiterste van hun mensen om de vraag te kunnen bijhouden. Ieder zat dus met zijn eigen specifieke uitdagingen. Maar nu [...]

Titel

Ga naar de bovenkant