4-0 Sales marketing communicatie2023-02-15T16:21:49+01:00

Genereer meer sales door

een nieuwe manier van verkopen,integratie van verkoop en marketing,unieke & creatieve communicaties,de juiste digitale groeiversnellers!

sales, verkoop, salesmanagement, salestraining, opleiding

Mensen kopen van mensen, zorg dat je medewerkers begrijpen welke impact ze in het verkoopproces hebben. Via coaching begeleiden we je sales manager in hun leiderschapsstijl en communicatievaardigheden.

Marketing, communicatie, social media, content marketing, email marketing

Marketing & Communicatie

Het beste product is niet altijd het meest verkochte product. Het meest bekende product daarentegen… Via marketing en communicatie helpen we jouw awareness en leadgeneratie.

Data & digitale tools

Werk niet harder maar werk slimmer. Via marketing automation, BI-tools en artificiële intelligentie zorgen we voor maximale impact versus minimale effort. Wij zorgen voor training, bewustmaking en de nodige tools.

Sales + Marketing + Communicatie + Digitale tools = Sales 4.0

De relatie met klanten is veranderd. Klanten zijn beter geïnformeerd door sociale media en online zoekopdrachten. Ze hebben vaak al een beslissing genomen vooraleer ze in contact komen met je organisatie. En ze komen niet enkel in contact met je verkopers, maar ook met andere medewerkers.

Klassieke salesstrategieën werken dus niet meer.

Door de juiste combinatie van salestechnieken, marketing acties, sociale media communicatieen digitale tools kan je je commercieel succes maximaliseren en kan je elke medewerker inzetten om de relatie met je klant positief te beïnvloeden

Onze sales 4.0 diensten

sales, marketing, communicatie

Zorg dat mensen je herinneren dankzij originaliteit. Video, foto, illustraties, events,… Bij ons kan het allemaal! We bedenken zelfs graag in co-creatie het volledige concept van je volgende campagne en ondersteunen die met gerichte marcom tactics.

Zorg dat mensen je herinneren dankzij originaliteit. Video, foto, illustraties, events,… Bij ons kan het allemaal! We bedenken zelfs graag in co-creatie het volledige concept van je volgende campagne en ondersteunen die met gerichte marcom tactics.

We combineren salestechnieken met marketing en communicatie acties. Zo krijg de je de meeste kans om jouw prospecten en klanten te overtuigen van je toegevoegde waarde.

We brengen de verschillende contactpunten met je klanten in kaart en bekijken hoe je organisatie hierbij steeds waarde kan brengen. Digitale tools kunnen zelfs een extra versnelling brengen.

We trekken potentiële klanten aan met gerichte content en zorgen dat deze leads door sales op de juiste manier kunnen opgepakt worden.

Zet digitale tools in om je leads funnel te automatiseren. Zo kan je de interactie met je prospecten automatisch begeleiden naar de volgende fase en finaal naar de verkoop.

We maken via processen, coaching en digitale tools je salesmensen effectiever en succesvoller.

Ga op zoek naar relevante connecties om een langdurige vertrouwensrelaties mee op te bouwen. De kracht van netwerken… maar dan via Social media! Up your selling game? Ontdek onze oplossingen.

We bekijken multidisciplinair of je bezig bent met de juiste dingen. Ga voor een proactieve in plaats van een reactieve aanpak.

Let’s chat: laat ons starten met een eerste vrijblijvende klankbordsessie

Wil je meer dan overleven, stel je dan de vraag:
Waar je vandaag staat met betrekking tot opkomende trends of uitdagingen?

Hoe kan je meer omzet genereren, welke verkoopprocessen moet je optimaliseren, hoe kan je meer leads krijgen, en hoe laat je je salesmanagers optimaal communiceren?

Vraag je je als zaakvoerder af of je organisatie klaar is voor de toekomst? Hoe je verder kan groeien? Of je bedrijfsprocessen wel allemaal goed zitten? Laat ons dan mekaar eens aftoetsen in een vrijblijvende klankbordsessie en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

Laat je gegevens achter en we plannen iets in!

Nico bezorgt referentie

Johan Lybaert
VP Application Division Social Impact, Cegeka

OGSM template, gratis tools ondernemers, templates, stappenplan Linkedin, werkbaarheidscheques, branding

Doe de gratis salesmanager check van jouw bedrijf

Aan de hand van enkele doelgerichte vragen sta je stil bij verschillende aspecten van je salesmethodolie. Je ontvangt advies op maat dat je in staat stelt om zakelijk te groeien.

Must-read

6 invloedssferen van de Nieuwe Sales Manager

Je maakt je organisatie maximaal commercieel succesvol door het Nieuwe Sales Management als proces te bekijken in plaats van als functie.

258 pagina’s | 113 eigen illustraties | 18 inspirerende quotes

Laat je inspireren

Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

Digitaliseren: een must als je wilt groeien

De absolute must voor elk bedrijf vandaag: anders zakendoen. En in de meeste gevallen wil dat zeggen: digitaliseren. Werken aan het digitale alter ego van je bedrijf. Want het traditionele bedrijf en de online versie ervan zijn twee [...]

De 13 bouwstenen van digitalisering

Werken aan een integrale digitale transformatie of digitalisering van een bedrijfsafdeling of -proces? Deze 13 bouwstenen dienen als fundering voor om het even welk digitaliseringstraject. Ze helpen je prioriteiten te kiezen en structuur te brengen, want digitalisering pak [...]

Titel

Ga naar de bovenkant