4-2 Marketing communicatie strategie2023-02-21T12:29:00+01:00

Communicatie die

tot bij je doelgroep terechtkomt,opvalt,converteert,blijft hangen!

Zijn jouw marketingacties en strategie nog steeds de beste? Brengt je team nog steeds originele ideeën?

Marketing, content, social media, positionering, branding

Marketing

Van marketingplan opstellen tot positionering scherp zetten. Opvallen met employer branding tot uitwerking van creatieve campagnes.

Communicatie

Van social media posts tot mailings, van video content tot events. Win helpen jou met gerichte communicatie om te groeien.

Relevant blijven in deze snel veranderende tijden?

Je merk uitbouwen, meer awareness genereren, je sales verhogen of relevant blijven. Bekijk de video van onze expert Patrick en krijg nieuwe inzichten die je onmiddellijk kan toepassen.

Onze marketing diensten

sales, marketing, communicatie

Bekijk hoe je doelpubliek met jouw organisatie in contact komt aan de hand van een customer journey oefening. Bepaal vervolgens waar je het verschil kunt maken ten opzichte van je concurrenten en hoe je je klanten positief kunt verrassen. We helpen je ook om de juiste KPIs te stellen en een actieplan op te stellen.

We gaan niet uit van veronderstellingen maar onderzoeken wat je klanten nu echt willen. Aan de hand van interessante klantensurveys zoek we uit: Wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hen, wat zeggen ze over jou?

Weet wie je doelpubliek is met een gedetailleerde buyer persona en zorg dat ze je gemakkelijk kunnen vinden dankzij herkenbare content. Jouw duidelijke value proposition is de oplossing voor het probleem van je klant.

Door de juiste content en SEO kan je van je website een echte leadgeneratiemachine maken. Je trekt potentiële klanten aan, je creëert online credibiliteit engaat in interactie met hen aan de hand van marketing automation.

Marketing zorgt niet alleen voor nieuwe klanten maar marketing kan ook je huidige medewerkers meer betrekken en potentiële medewerkers vinden. We versterken jouw employer branding met strategie, video & marketing.

Een mooie website is één, gevonden worden in Google is twee. Wij kunnen jouw website doorlichten en kijken waar er mogelijkheden tot verbetering zijn om goed te scoren in de Search Engine Results Page (SERP). Wij geven handenvol tips om op die eerste pagina te landen en hoe je ervoor kan zorgen dat jouw website ver boven de competitie komt te staan.

Zorg dat mensen je herinneren dankzij originaliteit. Een frisse kijk op je bedrijf dankzij een vernieuwende campagne? Extra hulp voor je marketingteam? Videocreatieen andere assets voor je campagnes? Het kan allemaal! We bedenken graag in co-creatie het volledige concept van je volgende campagne en ondersteunen die met gerichte marcom tactics.

Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram,… Elk platform heeft zijn specifieke identiteit, profiel van gebruikers en communicatiemogelijkheden. Gebruik ze ten volle met een content plan en kalender. JDI wijst je de weg en geeft je tips en tricks, of kan al je social media kanalen beheren.

Let’s chat: laat ons starten met een eerste vrijblijvende klankbordsessie

Wil je meer dan overleven, stel je dan de vraag:
Waar je vandaag staat met betrekking tot opkomende trends of uitdagingen?

Hoe kan je jouw organisatie haar positionering verbeteren? Hoe kan je meer brand awareness genereren? Wat kan je doen om gevonden te worden in Google? Hoe moet je jouw verhaal vertellen op diverse social media kanalen?

Vraag je je als zaakvoerder af of je organisatie klaar is voor de toekomst? Hoe je verder kan groeien? Of je bedrijfsprocessen wel allemaal goed zitten? Laat ons dan mekaar eens aftoetsen in een vrijblijvende klankbordsessie en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

Laat je gegevens achter en we plannen iets in!

JDI helpt ons inzichten te verwerven in hoe wij als bedrijf beter kunnen doen. Dankzij de vele verschillende specialisten in vele domeinen kunnen zij snel de juiste personen beschikbaar maken voor een project. Hun marketing technische expertise levert ons de juiste inzichten in een zeer snel wijzigende omgeving

Igor van Assche
CEO, Link2Europe

OGSM template, gratis tools ondernemers, templates, stappenplan Linkedin, werkbaarheidscheques, branding

Doe de gratis check van jouw bedrijf

Hoe ver sta jij met je onderneming in de digitale transformatie? In deze bevraging meten we de klantgerichtheid van je online aanwezigheid, je interne organisatie en je algemene beleid. Zo krijg je een goed beeld over je digitale maturiteit.

6 invloedssferen van de Nieuwe Sales Manager

Zij die willen groeien moeten vandaag maximaal klantgericht zijn – tot in de verste hoeken. Pas dan beseffen alle medewerkers het belang van de klant en kunnen ze mee aan de verkoop.

Met Sales 4.0 deel 2 is de organisatie helemaal klaar voor de nieuwe commerciële aanpak. Hoe ook jij dat stap voor stap kunt bereiken, ontdek je in dit boek.

410 pagina’s | eigen illustraties |  inspirerende quotes

Laat je inspireren

Eerst processen optimaliseren, dan pas digitaliseren!

Het gebeurt vaker wél dan niet: bedrijven met groeipijnen zoeken oplossingen in digitalisering. Teams kiezen tools en applicaties en na een jaar gebruiken ze ze maar half. Of helemaal niet meer. Want in zo’n digitaal systeem moet je werk steken en data intikken.

Digitaliseren: een must als je wilt groeien

De absolute must voor elk bedrijf vandaag: anders zakendoen. En in de meeste gevallen wil dat zeggen: digitaliseren. Werken aan het digitale alter ego van je bedrijf. Want het traditionele bedrijf en de online versie ervan zijn twee [...]

De 13 bouwstenen van digitalisering

Werken aan een integrale digitale transformatie of digitalisering van een bedrijfsafdeling of -proces? Deze 13 bouwstenen dienen als fundering voor om het even welk digitaliseringstraject. Ze helpen je prioriteiten te kiezen en structuur te brengen, want digitalisering pak [...]

Titel

Ga naar de bovenkant