Je onderneming laten groeien dankzij strategie, medewerkers & klanten!

Of het nu de groei van je omzet, je marge, je positionering in de markt, je mensen, teams of klanten is. Dat doen we bij JDI!

Strategie

Een businessplan opstellen, werken aan je visie en je missie, samen nemen we onder de loep waar de groeimogelijkheden zitten.

Medewerkers

Talent vinden, mensen in je bedrijf houden en nieuwe of bestaande teams optimaal laten samenwerken. Daar zijn wij goed in!

Klanten

Zonder klanten geen business... Laat je klanten groeien dankzij een combinatie van slim bedachte marketing en nieuwe salestechnieken.

Zeg ja tegen groeiversnellers!

Onze groei methodologie!

Wil jij je meer naamsbekendheid? Je positionering verbeteren, meer sales genereren, je medewerkers op één lijn krijgen? Bekijk volgende video van onze experts en krijg onmiddellijk nieuwe inzichten!

Wie zijn we?

JDI helpt ondernemers, kmo's en grote bedrijven met de groei van hun organisatie op vlak van strategie, sales, marketing, digitalisatie, talent ontwikkeling en leiderschap

Onze “just do it” mentaliteit

JDI is een allround groeipartner met een “just do it”-mentaliteit. Dat betekent we als team altijd gaan voor resultaat, klantgerichte benadering en op een pragmatische manier. We gaan altijd met veel goesting op zoek naar hoe iets wél kan, hoe lastig of complex de vraag soms ook is.

JDI helpt ondernemers, kmo's en grote bedrijven met de groei van hun organisatie op vlak van strategie, sales, marketing, digitalisatie, talent ontwikkeling en leiderschap

Onze “Just Do It” mentaliteit

JDI is er als strategische, tactische en operationele resultaatgerichte co-creator. Als bruggenbouwer zijn we je ideale all round groeipartner met onze 360° aanpak maar we werken eigenlijk met jou samen hoe je dit het liefste hebt. JDI à la carte dus!

Wat zeggen onze klanten?

marketing, strategie, opleiding, training, coaching

JDI heeft op een fantastische manier bijgedragen aan de ondersteuning en begeleiding van onze managers in een context van grote veranderingen.

Verantwoordelijke development & learning performance management

Marleen van Gompel, Crelan

JDI helpt ons inzichten te verwerven in hoe wij het als bedrijf beter kunnen doen. Dankzij de vele verschillende specialisten in vele domeinen kunnen zijn snel de juiste personen beschikbaar maken voor een project. Hun marketing technische expertise levert ons de juiste inzichten in een zeer snel wijzigende omgeving.

CEO

marketing strategie JDI Positionering contentmarketingIgor van Assche, Link2Europe

Onze klanten

 
 
OGSM template, gratis tools ondernemers, templates, stappenplan Linkedin, werkbaarheidscheques, branding

Doe de gratis check van jouw bedrijf

Aan de hand van enkele doelgerichte vragen sta je stil bij verschillende aspecten van je onderneming of jezelf als ondernemer. Je ontvangt advies op maat dat je in staat stelt om zakelijk te groeien.

Groeiboeken: een ‘must-read’ voor elke ondernemer

Structureel groeien doe je door in te zetten op strategie, je mensen, je positionering, marketing, commercieel verhaal en digitaliteit. Ontdek onze 4 groeihefbomen voor een duurzaam verhaal in deze snel veranderende wereld. We bieden je op elke pagina een nieuw stuk kennis!

Groeiboeken JDI strategie, marketing, sales, talent en ontwikkeling, HR, recruitment, digitalisatie

Werken bij JDI: JDI zoekt doener!

Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je DNA en zoek je nog toffe collega’s om de werkweek leuk mee af te sluiten? Gevonden!

Recente artikels

Als leider word je niet geboren

In veel bedrijven waar ik langs kom voor strategische begeleiding, benoemen de zaakvoerder of de directie tijdens een SWOT-oefening hun eigen gebrek aan leiderschap vaak als een zwakte. “Ik heb dat niet in mij, [...]